Wandelen

Wandelkaart

olol

Als je onderweg de volgende borden ziet, dan heb je net de wandelknooppunten gezien die wandelaars gebruiken voor hun routes. Wandelkaarten zijn te koop in de Tourist Info voor 8€ of je kan zelf gratis een online route uitstippelen! (Scroll naar beneden)

RAVeL - Vennbahn

Vennbahn_Lommersweiler_40(c)vennbahn.eu-min

De Vennbahn-fietsroute, die verschillende internationale prijzen heeft gewonnen en een van de langste spoorwegfietsroutes van Europa is, loopt door de drie landen Duitsland, België en Luxemburg. Van Aken, dwars door Oost-België, naar Troisvierges met een maximum stijgingspercentage van 3%, beleeft u op 125 km fascinerende landschappen, grensland flair, Vennbahn verhalen en geschiedenis. Kaarten zijn verkrijgbaar in de Tourist Info Burg-Reuland voor 4,50€ in FR/NL en DE/EN.

Wandelknooppunten

Plan uw route

The best and easiest way to go for a walk is to follow the hiking points which are placed all-around Burg-Reuland.

Thanks to the Ostbelgien Google Play Store App and Website, you can create your own route by choosing the numbers you want to pass by and also receiving the exact distance of the complete custom route.

AANBEVOLEN ROUTES

De meest populaire routes in Burg-Reuland. De routes nr. 1 en nr. 2 vindt u ook in de gratis brochure "Plezierwandelingen". Verkrijgbaar in de Tourist Info

Ouren

9.2 km

Totemus

Vertrek op schattenjacht en (her)ontdek onze streken.

Wandelen

Beschikbare folders

Wandelkaart

8€

Plezierwandelingen

Gratis

RAVeL - Vennbahn

4.5€

RAVeL - Vennbahn

Gratis

Sculptuur Route

Gratis

Routes 1-5

Gratis

Planetenpad

Gratis

GR Wandelroutes

Gratis

nl_BENL