Fietsen

RAVeL - Vennbahn

Vennbahn_Lommersweiler_40(c)vennbahn.eu-min

De Vennbahn-fietsroute, die verschillende internationale prijzen heeft gewonnen en een van de langste spoorwegfietsroutes van Europa is, loopt door de drie landen Duitsland, België en Luxemburg. Van Aken, dwars door Oost-België, naar Troisvierges met een maximum stijgingspercentage van 3%, beleeft u op 125 km fascinerende landschappen, grensland flair, Vennbahn verhalen en geschiedenis. Kaarten zijn verkrijgbaar in de Tourist Info Burg-Reuland voor 4,50€ in FR/NL en DE/EN.

Vélotour

IMG_20210615_082925_HDR-min

If you see the following signs while being on the road, then you just saw the Velotour points cyclists use for their tours. You can get a free map in the Tourist Info or create your own online route! (Scroll down)

Mountainbike

IMG_20210522_165923-min(1)-min

Deze borden zijn gemaakt voor mountainbikers. In Burg-Reuland zijn er in totaal 1 2 3 Een gedetailleerde kaart met alle Oost-Belgische MTB-routes is verkrijgbaar bij het VVV-kantoor van Burg-Reuland voor €8 in DE/FR/NL.

Vélotour knooppunten

Plan uw route

Dankzij de Ostbelgien Google Play Store App en Website kun je de punten kiezen die je wilt passeren en de kilometers die je wilt maken. Zo kun je je eigen route maken en de Velotour-punten volgen.

STONEMAN ARDUENNA

Ben je een fietsprofessional die van extreme uitdagingen houdt? Schrijf je dan in en fiets de 176km in 1, 2 of 3 dagen.

FIETSPRIJZEN

U kunt mountainbikes, e-bikes en e-mountainbikes lenen bij onze Tourist-Info

E-bike oplaadstations

FIETSEN

Beschikbare folders

RAVeL - Vennbahn

4.5€

RAVeL - Vennbahn

Gratis

Mountainbike

Gratis

Vélotour

Gratis

Ovelo

Gratis

Stoneman

Gratis

Cycling in East Belgium

Gratis

nl_BENL